Bonus

NANTI DULU!!!

ADA PAKEJ ISTIMEWA UNTUK ANDA

Ilmu 30 Jurus Kekayaan nampak tidak lengkap sekiranya tidak digandingkan dengan satu lagi ilmu praktikal, yang akan memprogram semula minda anda dengan kaedah HIPNOSIS – yang bertajuk….

HIPNOSIS MAGNET WANG

(JADIKAN DIRI ANDA MAGNET WANG)

(VERSI MUATTURUN MP3) 

Apakah dia HIPNOSIS ini?

Hipnosis adalah teknik mind programming dgn menggunakan minda bawah sedar. Minda kita telah diprogram sejak kecil daripada persekitaran termasuklah keluarga, jiran, rakan, saudara-mara dan keadaan sekeliling.

Contoh: ramai orang kata “susah nak kaya”. Ayat ini telah masuk ke dalam minda dan menyebabkan anda tidak nampak bagaimana nak kaya. Jadi, audio hipnosis ini yang mengandungi saranan-saranan positif, direka khas untuk membuang kepercayaan lama yg negatif, dan dimasukkan dengan kepercayaan positif yg baru.

Menurut kajian yang telah terbukti, apabila minda menerima saranan selama 21 hari berturut-turut, ia akan jadi habit (tabiat) baru. Lantas minda mencari jalan untuk mendapatkan seperti apa yg disarankan. Secara automatik, pemikiran dan kepercayaan lama yang negatif dapat dibuang. Jadi, kesannya adalah akan nampak banyak peluang-peluang kekayaan di depan mata dan di sekeliling kita. Dan sudah tentu kita perlu bertindak, barulah ada hasilnya…

Cara penggunaannya mudah sahaja…setiap audio hipnosis perlu didengari setiap hari selama 30 hari berturut-turut. Penerangan secara detail tentang penggunaan hipnosis ini ada disediakan dalam Ebook Panduan Hipnosis.

Di antara kelebihan hipnosis Magnet Wang adalah:

 

ANDA RAGU-RAGU? DAN KURANG YAKIN DENGAN PRODUK HIPNOSIS INI?

SILA LIHAT TESTIMONI HIPNOSIS BERIKUT:


 

MAKA, BERAPAKAH PELABURAN UNTUK PAKEJ INI?

EBOOK 30 JURUS KEKAYAAN

AUDIO HIPNOSIS MAGNET WANG

 

PELUANG INI HANYA SEKALI SAHAJA…

TAWARAN ISTIMEWA HANYA

RM150

 RM100 SAHAJA

NAMUN TAWARAN PAKEJ INI KHAS UNTUK 100 ORANG PERTAMA SAHAJA…

 

BERTINDAK SEKARANG!!!

KLIK PADA BUTANG DI BAWAH UNTUK MENDAPATKAN PAKEJ INI

Email Download akan dihantar kepada anda selepas pengesahan bayaran.

Jika anda ingin melepaskan peluang ini dan hanya ingin Ebook 30 Jurus Kekayaan Sahaja

KLIK SINI – EBOOK SAHAJA